AN GROUP forstærker ny nordisk automationsgruppe

6. juli 2022

AN GROUP bliver en del af ny nordisk automationsgruppe og fusionerer med Picca og Logimatic. Dermed forstærkes fundamentet yderligere for at skabe Nordens førende automationshus.

Den nye gruppe består derved af 3 fusionerede danske virksomheder Picca, Logimatic og AN GROUP, samt af svensk-norske Acobia. AN GROUP fastholder sine nuværende aktiviteter, hvor ejere og ledere fortsætter som hidtil med en betydelig ejerandel i gruppen.

AN GROUP er en af de stærke spillere inden for automation og digitalisering, særligt i Pharma- og fødevareindustrierne, men har også kompetencer i andre industrier. Med fusionen går den samlede stab for den danske del af gruppen fra 150 til 200 medarbejdere fordelt mellem Aalborg, Århus, Lynge, Kalundborg, Værløse, Søborg, Silkeborg, Troldhede, Thisted og Randers, samt et kontor i Novi Sad, Serbien.

Partnerskabet skal være til gavn for kunderne

”I AN GROUP ser vi frem til at fusionere med Picca og Logimatic, så vi sammen kan levere større projekter og mere komplette løsninger til gavn for vores kunder. Fælles for os alle er, at vi har softwareudvikling som omdrejningspunkt for vores kerneydelser, og kan komplementere hinanden med kapacitet, erfaring og domæneviden. Sammen har vi en ambitiøs vision og samarbejdet med Axcel gør det muligt, at forene nogle stærke nordiske virksomheder,” siger Ole Okkels, adm. direktør hos AN GROUP.

“Vores vision er at opbygge en nordisk mester indenfor komplekse og intelligente automationsløsninger, hvorfor partnerskabet med AN GROUP er endnu et naturligt skridt på rejsen. Med AN GROUP i gruppen står vi stærkere som leverandør i Danmark til gavn for både kunder og medarbejdere, og vi ser frem til at investere yderligere i vores fælles rejse,” siger Christoffer Müller, partner i Axcel.

Henrik Jensen, adm. direktør hos Picca fortsætter: ”Vi ser frem til at vi, sammen med AN GROUP, kan styrke både vores kapacitet, lokale tilstedeværelse og kompetencer markant, særligt indenfor Pharma- og fødevareindustrierne. Vi fandt hurtigt ud af, at vi har fælles ambitioner for den fremtidige udvikling af vores virksomheder, og at vi nu kan sætte endnu mere skub i den agenda ved at arbejde sammen.”

Alle AN GROUPs aktiviteter samt arbejds- og projekttilgange fortsætter som hidtil.

 

Om AN GROUP

AN GROUP blev grundlagt i 1977 og er leverandør af automatiseringsydelser og softwareløsninger til offentlige og private kunder i Danmark på tværs af Pharma, Fødevare og andre industrier. AN GROUP er 50 medarbejdere med aktiviteter primært i Danmark, herunder kontorer i Lynge (HQ), Kalundborg, Aarhus og Aalborg, samt et datterselskab i Serbien.

Om Logimatic

Logimatic er grundlagt i Aalborg i 1987 og er en dansk ingeniør- og teknologivirksomhed. Logimatic udvikler automationsløsninger indenfor marine, spildevand, fjernvarme, energi og forsyning. Logimatic er i alt 30 ansatte med afdelinger i Aalborg og Værløse.

Om Picca Automation

Picca Automation udvikler automationsløsninger til produktion og procesanlæg. Picca Automation har siden stiftelsen i 1988 arbejdet for en lang række kunder indenfor områderne miljø & energi, Pharma, industri samt fødevarer.

Picca består af 120 medarbejdere med afdelinger i Søborg, Silkeborg, Troldhede, Thisted og Randers.

For yderligere information kontakt venligst:

AN GROUP:

Ole Okkels, adm. direktør
M: 26 34 10 90 / E: [email protected]

Picca Automation:

Henrik Jensen, adm. direktør
M: 20 20 52 30 / E: [email protected]

Knut Akselvoll, bestyrelsesformand
M: 30 42 90 88 / E: [email protected]

Kontakt

Du skal indtaste et navn
Du skal indtaste en korrekt e-mail adresse
Du skal indtaste en besked

Tak for din mail. Vi vil vende tilbage til dig snarest muligt.

[email protected]

Gladsaxevej 382
2860 Søborg

+45 39 53 73 00

Frichsvej 21
8600 Silkeborg

+45 87 20 14 00

Nr. Viumvej 2
6920 Videbæk

+45 97 19 45 00

Tilstedvej 73 (P4, dør 14)
7700 Thisted

+45 96 17 80 00

Alsvej 21
8940 Randers SV

+45 70 70 71 40

CVR-nr.: 19256707