Jobopslag: Teknisk Projektleder til Picca Thisted

Jobbeskrivelse
Picca Automation søger en erfaren projektingeniør til programmering af PLC- og/eller SCADA-applikationer. Dine programmeringsopgaver er at udvikle software til både store og små projekter af varierende kompleksitet, så dine løsninger sikrer vores kunder en bedre styring og kontrol i hverdagen. Som projektansvarlig deltager du i alle faser af projektet fra det indledende kundemøde til implementering og test, hvor du afstemmer de forskellige faser med kunden for at sikre konsensus. Du vil være en del af vores projektorganisation, som tager udgangspunkt i forskellige forretningsområder som miljø & energi, Pharma, industri og føde- og drikkevarer.

Projektansvar
Som vores nye Tekniske projektleder, brænder du for at eksekvere og opretholde en effektiv projektudførsel. Du er en holdspiller med et positivt mindset, som sikrer et professionelt samarbejde og et motiverende miljø for dit projektteam.

Med mange bolde i luften, formår du at opretholde det nødvendige overblik og samtidig sikre det nødvendige informationsflow både blandt interne og eksterne parter. Gennem alle projektets faser forventes en høj prioritering af forventningsafstemning, risikovurdering og kvalitetskontrol.

Din baggrund
• Erfaring med projektstyring/ledelse ifm. automationsprojekter
• Uddannet diplomingeniør i Elektrisk Energiteknologi, stærkstrøm eller lignende
• Flere års erfaring med PLC- og eller SCADA-programmering
• Du taler og skriver flydende dansk og engelsk

Du har erfaring med Siemens TIA, Allen-Bradley, Omron eller Schneider indenfor PLC-programmering og iFIX, IGSS, WinCC og AVEVAs Solutions indenfor SCADA-programmering eller har kendskab til andre digitaliserede automationstjenester.

Det er vigtigt, at du er skarp i din kommunikation med både kollegaer, kunder og leverandører. For at sikre det høje faglige niveau, arbejder du systematisk og struktureret med alle dine opgaver og projekter. Derudover er du en fantastisk kollega, som altid er parat til at sparre og dele ud af din værdifulde viden.

Picca Automation – hvad kan vi tilbyde dig
Hos Picca Automation bliver du en del af et af Danmarks førende automationshuse med afdelinger på fem forskellige lokationer: Søborg, Silkeborg, Troldhede, Thisted og Randers. Vi udvikler os både organisk og ved fusioner med lignende automationsvirksomheder i både Danmark og Skandinavien.

Med fokus på robuste automationsløsninger og industri 4.0 sikrer vi vores medarbejdere de bedste forudsætninger for både faglig og personlig udvikling. For vores nye medarbejdere tilbyder vi et personligt tilpasset onboarding program, der sikrer, at vores nye medarbejdere kan udføre deres job med succes. Vi er førende indenfor opdaterede og relevante kurser og certificeringer.

Kontaktoplysninger:
Jan Skovsgaard Jørgensen, afd. leder Thisted
M: 29 10 90 17 / E: [email protected]

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Kontaktperson: Jan Skovsgaard Jørgensen

Tlf.: +45 61 61 08 45

Mail: [email protected]

Lokation: Tilstedvej 73, 7700 Thisted

Stilling: Teknisk Projektleder

Kontakt

Du skal indtaste et navn
Du skal indtaste en korrekt e-mail adresse
Du skal indtaste en besked

Tak for din mail. Vi vil vende tilbage til dig snarest muligt.

[email protected]

Gladsaxevej 382
2860 Søborg

+45 39 53 73 00

Frichsvej 21
8600 Silkeborg

+45 87 20 14 00

Nr. Viumvej 2
6920 Videbæk

+45 97 19 45 00

Tilstedvej 73 (P4, dør 14)
7700 Thisted

+45 96 17 80 00

Alsvej 21
8940 Randers SV

+45 70 70 71 40

CVR-nr.: 19256707