Jobopslag

Jobopslag

Regnskabsmedarbejder med kendskab til løn

Vil du være en del af en virksomhed i vækst, hvor du kan sætte dit præg på administrative processer og systemer? Sætter du pris på en høj grad af frihed og vil du have gode udviklingsmuligheder?

Så er du måske den vi mangler i vores team!

Vi er i gang med at skabe nordens førende automationshus og fusionerer med andre dygtige virksomheder inden for automation. Vores kunder er meget tilfredse med de løsninger vi skaber, så vi har brug for flere dygtige kolleger.

Jobbeskrivelse
Som regnskabsmedarbejder vil du supportere vores organisation med en bred vifte af opgaver inden for kreditor-, debitor-, finans- og lønbogholderi i samarbejde med resten af vores regnskabsteam, der består af 3 medarbejdere og en regnskabschef. Du vil få en god oplæring i opgaverne, samt i vores systemer.

Dine opgaver vil blandt andet være:

  • håndtering af vores af vores eksterne kundekonsulenter, herunder fakturamodtagelse og -godkendelse og betalinger
  • kundefakturering i samarbejde med vores projektledere på alle timeprojekter
  • controlling, analyse og rapportering, herunder øvrig finansbogføring og måneds-afstemninger, samt deltagelse i månedsrapportering i samarbejde med kolleger
  • håndtering af lønudbetalinger til ansatte og eksterne konsulenter
  • løbende optimering af processer og arbejdsgange

Vi skal implementere nyt ERP-system i starten af 2023 og senere et nyt lønsystem, hvilket afføder nogle opgaver, som du også har mulighed for at deltage i.

Om dig
Du er god til at kommunikere med både kolleger, kunder og leverandører. Du har sans for prioritering, arbejder systematisk og struktureret og har øje for detaljen. Du er omstillingsparat og har fokus på hvordan du kan optimere arbejdsrutiner. Derudover er du en holdspiller og en god kollega, der forstår vigtigheden af at sparre og dele ud af værdifuld viden.

Ønsket baggrund:

  • du har erfaring med allround bogholderi og kendskab til løn
  • du har en god regnskabsforståelse
  • du har et godt kendskab til IT-systemer, er en kompetent excel-bruger og kan lide at bruge IT bedst muligt og lære nyt

Hvad kan vi tilbyde dig?
Du bliver en del af et velfungerende team, som glæder sig til at byde dig velkommen. Du får et personligt tilpasset onboarding-program, der understøtter at du som ny medarbejder, kan udføre dit job med succes. Du vil opleve en organisation med korte beslutningsveje, en nærværende ledelse der går op i din trivsel, og et team af dygtige kollegaer, som du kan sparre med.

Du tilbydes en konkurrencedygtig lønpakke, fleksible arbejdstider med mulighed for enkelte hjemmearbejdsdage, en fleksibel pensionsordning og sundhedssikring.

Vi har frokostordning og du har mulighed for at deltage i skiture, løbeklub, gaming-aftener og andre sociale arrangementer. Listen over interne arrangementer vokser. Det gør den fordi, at vi har det godt sammen. Vi tror på, at det stærke sammenhold ikke blot skabes til hverdag på kontoret, men i høj grad også i båden på vandet, på cyklerne i skoven, på skiene i alperne, til e-sportsaften, sommerfesterne, 24 timers løb, osv. Den fælles Picca-kultur vedligeholdes også på tværs af afdelingerne gennem de årlige trivselsdage.

Praktiske oplysninger
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Regnskabschef Peter Rosman på telefon 27 53 27 00 / mail [email protected]

Ansøgning og CV sendes til [email protected] senest den 31. januar 2023. Vi indkalder løbende til samtaler og annoncen kan blive taget ned inden ansøgningsfristen, hvis vi finder den rette kandidat.

Om Picca
Picca Automation udvikler automationsløsninger til produktion og procesanlæg. Picca Automation har siden stiftelsen i 1988 arbejdet for en lang række kunder indenfor områderne miljø & energi, pharma, industri samt føde- og drikkevarer. Du kan læse mere om Picca her.

Ansøgningsfrist: 31. januar 2023

Kontaktperson: Peter Rosman

Tlf.: +45 27 53 27 00

Mail: [email protected]

Lokation: Gladsaxevej 382, 2860 Søborg

Stilling: Regnskabsmedarbejder

Kontakt

Du skal indtaste et navn
Du skal indtaste en korrekt e-mail adresse
Du skal indtaste en besked

Tak for din mail. Vi vil vende tilbage til dig snarest muligt.

[email protected]

Gladsaxevej 382
2860 Søborg

+45 39 53 73 00

Frichsvej 21
8600 Silkeborg

+45 87 20 14 00

Nr. Viumvej 2
6920 Videbæk

+45 97 19 45 00

Tilstedvej 73 (P4, dør 14)
7700 Thisted

+45 96 17 80 00

Alsvej 21
8940 Randers SV

+45 70 70 71 40

CVR-nr.: 19256707