Jobopslag

Jobopslag

Jobopslag: Projektleder med programmeringserfaring til Picca Randers

Har du lyst til at være projektleder for ambitiøse automationsprojekter i en virksomhed i vækst? Brænder du for projektledelse af både store og små projekter med varierende kompleksitet?

Så er du måske den vi mangler til vores team!

Vi er i gang med at skabe nordens førende automationshus og fusionerer med andre dygtige virksomheder inden for automation. Vores kunder er meget tilfredse med de løsninger vi skaber, så efterspørgslen er stor, og vi har derfor brug for flere dygtige kolleger.

Jobbeskrivelse
Som projektleder skal du gå forrest og eksekvere samt opretholde en effektiv projektudførelse. Du skal sikre et professionelt samarbejde og et motiverende miljø for dit projektteam, holde styr på det økonomiske aspekt og sørge for, at kommunikationen blandt interne og eksterne parter fungerer optimalt. Gennem alle projektets faser har du fokus på forventningsafstemning, risikovurdering og kvalitetskontrol.

Du vil være en del af vores projektorganisation, som tager udgangspunkt i forskellige forretningsområder som miljø & energi, pharma, industri og føde- og drikkevarer. Dine kompetencer og interesser afgør, hvilke af vores mange forretningsområder du bedst vil kunne indgå i.

Om dig
Det er vigtigt, at du er skarp i din kommunikation med både kolleger, kunder og leverandører. For at sikre et højt fagligt niveau og et godt overblik, arbejder du systematisk og struktureret med alle dine opgaver og projekter. Derudover formår du at motivere dit team, og du er en fantastisk kollega, som altid er parat til at sparre og dele ud af din værdifulde viden.

Ønsket baggrund:
• Du har erfaring med projektstyring/ledelse ifm. automationsprojekter
• Du er uddannet ingeniør eller har en anden relevant uddannelse
• Du har flere års erfaring med SCADA- og/eller PLC-programmering
• Du taler og skriver flydende dansk og engelsk på højt niveau

Hvad kan vi tilbyde dig?
Du bliver en del af et velfungerende team, som glæder sig til at byde dig velkommen. Du får et personligt tilpasset onboarding program, der understøtter at du som ny medarbejder kan udføre dit job med succes.

Hos Picca bestræber vi os på at have branchens bedste udviklingsmiljø, og vi prioriterer din udvikling højt. Med fokus på robuste automationsløsninger sikrer vi vores medarbejdere de bedste forudsætninger for både faglig og personlig udvikling i en virksomhed i vækst.

Du vil opleve en organisation med korte beslutningsveje, en nærværende ledelse der går op i din trivsel, og et team af veluddannede og erfarne kollegaer, som du kan sparre med.

Du tilbydes en konkurrencedygtig lønpakke, inkl. fleksibel pensionsordning og sundhedssikring. Vi har frokostordning, og du har mulighed for at deltage i skiture, løb, gaming-aftener og andre sociale arrangementer.

Praktiske oplysninger
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Projektchef, Per Danielsen på telefon +45 27 77 49 49 / mail [email protected].

Ansøgningsfrist: hurtigst muligt.

Om Picca
Picca Automation udvikler automationsløsninger til produktion og procesanlæg. Picca Automation har siden stiftelsen i 1988 arbejdet for en lang række kunder indenfor områderne miljø & energi, pharma, industri samt føde- og drikkevarer. Du kan læse mere om Picca her.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Kontaktperson: Per Danielsen

Tlf.: +45 27 77 49 49

Mail: [email protected]

Lokation: Alsvej 21, 8940 Randers SV

Stilling: Projektingeniør

Kontakt

Du skal indtaste et navn
Du skal indtaste en korrekt e-mail adresse
Du skal indtaste en besked

Tak for din mail. Vi vil vende tilbage til dig snarest muligt.

[email protected]

Gladsaxevej 382
2860 Søborg

+45 39 53 73 00

Frichsvej 21
8600 Silkeborg

+45 87 20 14 00

Nr. Viumvej 2
6920 Videbæk

+45 97 19 45 00

Tilstedvej 73 (P4, dør 13)
7700 Thisted

+45 96 17 80 00

Alsvej 21
8940 Randers SV

+45 70 70 71 40

CVR-nr.: 19256707