Jobopslag

Jobopslag

Projektingeniør til Picca Thisted

Har du passion for at udvikle software og programmering af SCADA- eller PLC-applikationer? Vil du arbejde i en virksomhed i vækst, hvor du har stor mulighed for at udvikle dig?

Så er du måske den vi mangler til vores team!

Vi er i gang med at skabe nordens førende automationshus og fusionerer med andre dygtige virksomheder inden for automation. Vores kunder er meget tilfredse med de løsninger vi skaber, så efterspørgslen er stor, og vi har derfor brug for flere dygtige kolleger.

Jobbeskrivelse
Vi søger en erfaren projektingeniør til programmering af PLC- og/eller SCADA-applikationer.

Dine programmeringsopgaver er at udvikle software til både store og små projekter af varierende kompleksitet, så dine løsninger sikrer vores kunder bedre kontrol med deres anlæg i hverdagen. Du har mulighed for at deltage i alle faser af projektet, fra det indledende kundemøde til implementering, test og aflevering.

Du vil være en del af vores projektorganisation, som arbejder inden for forskellige forretningsområder som miljø & energi, pharma, industri og føde- og drikkevarer. Dine kompetencer og interesser afgør, hvilke af vores mange forretningsområder du bedst vil kunne indgå i.

Om dig
Det er vigtigt, at du udtrykker dig omhyggeligt i din kommunikation med både kolleger, kunder og leverandører. For at sikre et højt fagligt niveau må du nødvendigvis arbejde systematisk og struktureret med alle dine opgaver. Derudover er du holdspiller og en vellidt kollega, som forstår vigtigheden af at sparre og dele ud af værdifuld viden.

Ønsket baggrund
• Du er uddannet ingeniør eller har en anden relevant uddannelse
• Du har erfaring med SCADA- og/eller PLC-applikationer eller kendskab til andre digitale automationstjenester
• Du taler og skriver flydende dansk og engelsk på højt niveau

Hvad kan vi tilbyde dig?
Du bliver en del af et velfungerende team, som glæder sig til at byde dig velkommen. Du får et personligt tilpasset onboarding program, der understøtter at du som ny medarbejderkan udføre dit job med succes.

Hos Picca bestræber vi os på at have branchens bedste udviklingsmiljø, og vi prioriterer din udvikling højt. Med fokus på robuste automationsløsninger sikrer vi vores medarbejdere de bedste forudsætninger for både faglig og personlig udvikling i en virksomhed i vækst.

Du vil opleve en organisation med korte beslutningsveje, en nærværende ledelse der går op i din trivsel, og et team af veluddannede kollegaer, som du kan sparre med.

Du tilbydes en konkurrencedygtig lønpakke, fleksibel pensionsordning og sundhedssikring. Vihar frokostordning og du har mulighed for at deltage i skiture, løb, gaming-aftener og andre sociale arrangementer.

Praktiske oplysninger
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Projektchef, Jan Skovsgaard Jørgensen på telefon +45 29 10 90 17 / mail [email protected].

Ansøgningsfrist: hurtigst muligt.

Om Picca
Picca Automation udvikler automationsløsninger til produktion og procesanlæg. Picca Automation har siden stiftelsen i 1988 arbejdet for en lang række kunder indenfor områderne miljø & energi, pharma, industri samt føde- og drikkevarer. Du kan læse mere om Picca her.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Kontaktperson: Jan Skovsgaard Jørgensen

Tlf.: +45 29 10 90 17

Mail: [email protected]

Lokation: Tilstedvej 73, 7700 Thisted

Stilling: Projektingeniør

Kontakt

Du skal indtaste et navn
Du skal indtaste en korrekt e-mail adresse
Du skal indtaste en besked

Tak for din mail. Vi vil vende tilbage til dig snarest muligt.

[email protected]

Gladsaxevej 382
2860 Søborg

+45 39 53 73 00

Frichsvej 21
8600 Silkeborg

+45 87 20 14 00

Nr. Viumvej 2
6920 Videbæk

+45 97 19 45 00

Tilstedvej 73 (P4, dør 13)
7700 Thisted

+45 96 17 80 00

Alsvej 21
8940 Randers SV

+45 70 70 71 40

CVR-nr.: 19256707