Jobopslag

Jobopslag

Industrielektriker til Picca Troldhede (Videbæk)

Har du stor interesse for produktionsudstyr og tekniske installationer? Vil du være en del af vores projektorganisation hvor du udfører industri-installationer og producerer styre- og effekttavler? Vil du arbejde i en virksomhed i vækst, hvor du har stor mulighed for at udvikle dig?

Så er du måske den vi mangler til vores team!

Vi er i gang med at skabe nordens førende automationshus og fusionerer med andre dygtige virksomheder inden for automation. Vores kunder er meget tilfredse med de løsninger vi skaber, så efterspørgslen er stor, og vi har derfor brug for flere dygtige kolleger.

Jobbeskrivelse
Du vil som industrielektriker være en del af et dynamisk team på Picca Automations el-tekniske værksted i Troldhede, der består af 6 industrielektrikere og 3 konstruktører. Vi producerer styre- og effekttavler og laver nye industri-installationer samt service og vedligeholdelse af disse.

Du vil være en del af vores projektorganisation, som arbejder inden for forskellige forretningsområder som miljø & energi, pharma, industri og føde- og drikkevarer.

Om dig
Du har stor interesse for produktionsudstyr og tekniske installationer, og du trives med en varieret hverdag med skiftende serviceopgaver. Derudover er du holdspiller og en vellidt kollega, som forstår vigtigheden af at sparre, og dele ud af værdifuld viden.

Ønsket baggrund
• Du er uddannet elektriker, industrielektriker, automatiktekniker/montør eller lignende
• Du har kendskab til industri-installationer
• Du kan teste og idriftsætte og du har erfaring med montage på et tavleværksted
• Du taler og skriver flydende dansk. Det er fordel hvis du kan engelsk.

Hvad kan vi tilbyde dig?
Du bliver en del af et velfungerende team, som glæder sig til at byde dig velkommen. Du får et personligt tilpasset onboarding program, der understøtter at du som ny medarbejderkan udføre dit job med succes.

Hos Picca bestræber vi os på at have branchens bedste udviklingsmiljø, og vi prioriterer din udvikling højt. Med fokus på robuste automationsløsninger sikrer vi vores medarbejdere de bedste forudsætninger for både faglig og personlig udvikling i en virksomhed i vækst.

Du vil opleve en organisation med korte beslutningsveje, en nærværende ledelse der går op i din trivsel, og et team af veluddannede kollegaer, som du kan sparre med.

Du tilbydes en konkurrencedygtig lønpakke, fleksibel pensionsordning og sundhedssikring.

Vi har frokostordning og du har mulighed for at deltage i skiture, løb, gaming-aftener og andre sociale arrangementer.

Praktiske oplysninger
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Projektchef, Johnny Sand Frandsen på telefon +45 30 78 40 02 / mail [email protected].

Ansøgningsfrist: hurtigst muligt.

Om Picca
Picca Automation udvikler automationsløsninger til produktion og procesanlæg. Picca Automation har siden stiftelsen i 1988 arbejdet for en lang række kunder indenfor områderne miljø & energi, pharma, industri samt føde- og drikkevarer.Du kan læse mere om Picca her.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Kontaktperson: Johnny Sand Frandsen

Tlf.: +45 30 78 40 02

Lokation: Nr. Viumvej 2, 6920 Videbæk

Stilling: Industrielektriker

Send ansøgning til: [email protected]

Kontakt

Du skal indtaste et navn
Du skal indtaste en korrekt e-mail adresse
Du skal indtaste en besked

Tak for din mail. Vi vil vende tilbage til dig snarest muligt.

[email protected]

Gladsaxevej 382
2860 Søborg

+45 39 53 73 00

Frichsvej 21
8600 Silkeborg

+45 87 20 14 00

Nr. Viumvej 2
6920 Videbæk

+45 97 19 45 00

Tilstedvej 73 (P4, dør 13)
7700 Thisted

+45 96 17 80 00

Alsvej 21
8940 Randers SV

+45 70 70 71 40

CVR-nr.: 19256707