Jobopslag

Jobopslag

Industrielektriker til Picca Troldhede, Videbæk

Jobbeskrivelse
Du vil som industrielektriker være en del af et dynamisk team på Picca Automations tavleværksted i Troldhede. Vi er 6 industrielektrikere og 3 konstruktører, som producerer styre- og effekttavler som 
den vigtigste faktor for sammenhængen mellem software og hardware. Tavleværkstedet er et centralt udgangspunktet for, at beslutninger og produktion af tavler udarbejdes på samme faglige niveau. Vi har erfaring for, at denne fleksibilitet i arbejdsprocessen sikrer en optimal deadline i forhold til idriftsættelse af styretavlerne.

Du vil være en del af vores projektorganisation, som tager udgangspunkt i forskellige forretningsområder som miljø & energi, Pharma, industri og føde- og drikkevarer.

Teknisk platform
• Du har kendskab til industriinstallationer og elforsyningsanlæg
• Du kan teste og idriftsætte
• Du trives med en varieret hverdag med skiftende serviceopgaver
• Du har erfaring med montage på et tavleværksted

Din baggrund
D
u er uddannet som elektriker, industrielektriker, automatiktekniker, automatikmontør eller lignende og har erfaring med industriinstallationer. Det er en fordel, at du har minimum 5 års erfaring som enten tekniker, montør eller elektriker. Vi forestiller os, at du har stor interesse for produktionsudstyr og tekniske installationer. Derudover er du holdspiller og en vellidt kollega, som forstår vigtigheden af at sparre og dele ud af værdifuld viden.

Picca Automation – hvad kan vi tilbyde dig
Hos Picca Automation bliver du en del af et af Danmarks førende automationshuse med afdelinger på fem forskellige lokationer: Søborg, Silkeborg, Troldhede, Thisted og Randers. Vi udvikler os både organisk og ved fusioner med lignende automationsvirksomheder. Picca Automation indgår i en nyetableret nordisk automationsgruppe med 250 medarbejdere og afdelinger i alle skandinaviske lande. 

Med fokus på robuste automationsløsninger og industri 4.0 sikrer vi vores medarbejdere de bedste forudsætninger for både faglig og personlig udvikling. For vores nye medarbejdere tilbyder vi et personligt tilpasset onboarding program, der sikrer, at vores nye medarbejdere kan udføre deres job med succes. Vi er førende indenfor opdaterede og relevante kurser og certificeringer.

Togforbindelsen fra Herning til Troldhede er praktisk og nem med togafgange hver time. Det tager fem minutter at gå fra stationen i Troldhede til virksomheden.

Kontaktoplysninger
Johnny Sand Frandsen, afd. leder Troldhede
M: 30 78 40 02 / E: 
[email protected]

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Kontaktperson: Johnny Sand Frandsen

Tlf.: +45 30 78 40 02

Mail: [email protected]

Lokation: Nr. Viumvej 2, 6920 Videbæk

Stilling: Industrielektriker

Kontakt

Du skal indtaste et navn
Du skal indtaste en korrekt e-mail adresse
Du skal indtaste en besked

Tak for din mail. Vi vil vende tilbage til dig snarest muligt.

[email protected]

Gladsaxevej 382
2860 Søborg

+45 39 53 73 00

Frichsvej 21
8600 Silkeborg

+45 87 20 14 00

Nr. Viumvej 2
6920 Videbæk

+45 97 19 45 00

Tilstedvej 73 (P4, dør 14)
7700 Thisted

+45 96 17 80 00

Alsvej 21
8940 Randers SV

+45 70 70 71 40

CVR-nr.: 19256707