Jobopslag

Jobopslag

Erfaren El-konstruktør til Picca Troldhede, Videbæk

Jobbeskrivelse

Med reference til afdelingsleder/værkstedschef varetager du el-konstruktion af automationsanlæg. Det er din erfaring med el-konstruktion fra en automationsvirksomhed eller fra en maskinproducerende projektvirksomhed, der sikrer, at kundespecifikke opgaver bliver løst med størst mulig kundetilfredshed. Du vil i din dagligdag være en del af et team på tre el-konstruktører, som deler ansvaret for de el-tekniske kundeprojekter. Vi arbejder med de nyeste komponenter indenfor industriel automation for at sikre konsensus med den teknologiske udvikling.  Din opgave som el-konstruktør er derfor at være en del af alle processer fra salgsafdelingens overlevering til installation, og til projektet er sikkert i drift hos kunden. Picca Automation i Troldhede har eget tavleværksted, hvor der produceres styre- og effekttavler. Du vil være en del af vores projektorganisation, som tager udgangspunkt i forskellige forretningsområder som miljø & energi, Pharma, industri og føde- og drikkevarer.

Teknisk platform

  • El-teknisk afklaring og specifikation af tavler og anlæg
  • Kendskab til: PC Schematic, Eplan & SEE Electrical (CADdy++)
  • Beregning, analyse og planlægning
  • Design og konstruktion af styretavler
  • Design af tavler, herunder udarbejdelse af lister til komponentopmærkning
  • Dokumentation af projekter
  • Indkøb af komponenter til tavler og maskinanlæg

Din baggrund

Du er uddannet elektriker, elinstallatør, automatiktekniker eller har lignende relevant baggrund, ligesom du har en god teknisk forståelse for sammenspillet mellem el, automatik og mekanik. Det er en fordel, at du har minimum 5 års erfaring som el-konstruktør. Derudover er du holdspiller og en vellidt kollega, som forstår vigtigheden af at sparre og dele ud af værdifuld viden.

Picca Automation – hvad kan vi tilbyde dig

Hos Picca Automation bliver du en del af et af Danmarks førende automationshuse med afdelinger på fem forskellige lokationer: Søborg, Silkeborg, Troldhede, Thisted og Randers. Vi udvikler os både organisk og ved fusioner med lignende automationsvirksomheder. Picca Automation indgår i en nyetableret nordisk automationsgruppe med 250 medarbejdere og afdelinger i alle skandinaviske lande. 

Med fokus på robuste automationsløsninger og industri 4.0 sikrer vi vores medarbejdere de bedste forudsætninger for både faglig og personlig udvikling. For vores nye medarbejdere tilbyder vi et personligt tilpasset onboarding program, der sikrer, at vores nye medarbejdere kan udføre deres job med succes. Vi er førende indenfor opdaterede og relevante kurser og certificeringer.

Togforbindelsen fra Herning til Troldhede er praktisk og nem med togafgange hver time. Det tager fem minutter at gå fra stationen i Troldhede til virksomheden.

Kontaktoplysninger

Johnny Sand Frandsen, afd. leder Troldhede
M: 30 78 40 02 / E: 
[email protected]

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Kontaktperson: Johnny Sand Frandsen

Tlf.: +45 30 78 40 02

Mail: [email protected]

Lokation: Nr. Viumvej 2, 6920 Videbæk

Stilling: Industrielektriker

Kontakt

Du skal indtaste et navn
Du skal indtaste en korrekt e-mail adresse
Du skal indtaste en besked

Tak for din mail. Vi vil vende tilbage til dig snarest muligt.

[email protected]

Gladsaxevej 382
2860 Søborg

+45 39 53 73 00

Frichsvej 21
8600 Silkeborg

+45 87 20 14 00

Nr. Viumvej 2
6920 Videbæk

+45 97 19 45 00

Tilstedvej 73 (P4, dør 14)
7700 Thisted

+45 96 17 80 00

Alsvej 21
8940 Randers SV

+45 70 70 71 40

CVR-nr.: 19256707