Jobopslag

Jobopslag

Business Intelligence Architect til Picca Thisted

Jobbeskrivelse
Picca Automation søger en udvikler til fremtidens Business Intelligence platform. Dit mål som Business Intelligence Architect er at visualisere kunders hverdag, så den bliver nemmere. At alle brugere af data får præsenteret relevant information i et format, som passer til deres rolle og sikrer deres foretrukne måde at modtage informationer på.
Du er - Data Cruncher - og ved, hvordan man transformerer ustruktureret data til brugervenlig og struktureret data, ligesom du kender forskel på ”The Right Data” og ”Big Data”. The Right Data er hos os den ultimative løsning for at sikre vores kunder en forbedret BI rapportering. Det er en fordel, hvis du har erfaring med enten miljø & energi, pharma, industri eller føde- og drikkevarer.

Projektansvar
Du vil sammen med vores kunder afklare de driftsmæssige behov og derefter designe, udvikle og implementere løsninger i en tæt dialog med kunden. Det er dit personlige præg som datanørd, der sætter barren, og dig der skaber udviklingen med nødvendige og meningsfulde sammenligninger og visualiseringer, for at kunden har et brugerinterface, der gør netop deres hverdag lettere.

Din baggrund
• Du er mester i algoritmer og behersker teknikken at kode
• Du har en baggrund som BI-konsulent
• Du er Datalog, Computer Science and Engineering eller en anden relevant uddannelse
• Du har erfaring med Microsoft SQL-server, SSIS, SSAS, SSRS
• Du har kendskab til BI front-end som Excel Services, TARGIT, IBM Cognos eller andre applikationer
• Du er logisk og analytisk og har flair for formidling
• Du brænder igennem med Data Crunching

Du har erfaring med Data management og kendskab til flere discipliner som Datamodellering og opbygning af Data Warehouses, ligesom du i din professionelle karriere som BI konsulent har arbejdet med et bredt spænd af opgaver indenfor Data Engineering.
Det er vigtigt, at du udtrykker dig omhyggeligt i din kommunikation med både kollegaer, kunder og leverandører. For at sikre et højt fagligt niveau, må du nødvendigvis arbejde systematisk og struktureret med alle dine opgaver. Derudover er du holdspiller og en vellidt kollega, som forstår vigtigheden af at sparre og dele ud af værdifuld viden.

Picca Automation – hvad kan vi tilbyde dig
Hos Picca Automation bliver du en del af et af Danmarks førende automationshuse med afdelinger på fem forskellige lokationer: Søborg, Silkeborg, Troldhede, Thisted og Randers. Vi udvikler os både organisk og ved fusioner med lignende automationsvirksomheder.

Med fokus på robuste automationsløsninger og industri 4.0 sikrer vi vores medarbejdere de bedste forudsætninger for både faglig og personlig udvikling. For vores nye medarbejdere tilbyder vi et personligt tilpasset onboardingprogram, der sikrer, at vores nye medarbejdere kan udføre deres job med succes.

Kontaktoplysninger:
Jan Skovsgaard Jørgensen, afd. leder Thisted
M: 29 10 90 17 / E: [email protected]

 

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Kontaktperson: Jan Skovsgaard Jørgensen

Tlf.: +45 61 61 08 45

Mail: [email protected]

Lokation: Tilstedvej 73, 7700 Thisted

Stilling: Business Intelligence Architect

 

Kontakt

Du skal indtaste et navn
Du skal indtaste en korrekt e-mail adresse
Du skal indtaste en besked

Tak for din mail. Vi vil vende tilbage til dig snarest muligt.

[email protected]

Gladsaxevej 382
2860 Søborg

+45 39 53 73 00

Frichsvej 21
8600 Silkeborg

+45 87 20 14 00

Nr. Viumvej 2
6920 Videbæk

+45 97 19 45 00

Tilstedvej 73 (P4, dør 14)
7700 Thisted

+45 96 17 80 00

Alsvej 21
8940 Randers SV

+45 70 70 71 40

CVR-nr.: 19256707