Jobopslag

Jobopslag

Business Intelligence Architect til Picca Thisted

Er du en data cruncher og vil du være med til at designe og implementere løsninger hos vores kunder? Vil du arbejde i en virksomhed i vækst, hvor du har stor mulighed for at udvikle dig?

Så er du måske den vi mangler til vores team!

Vi er i gang med at skabe nordens førende automationshus og fusionerer med andre dygtige virksomheder inden for automation. Vores kunder er meget tilfredse med de løsninger vi skaber, så efterspørgslen er stor, og vi har derfor brug for flere dygtige kolleger.

Jobbeskrivelse
Picca Automation søger en udvikler til fremtidens Business Intelligence platform. Dit mål som Business Intelligence Architect er at visualisere kunders hverdag, så den bliver nemmere. At alle brugere af data får præsenteret relevant information i et format, som passer til deres rolle og sikrer deres foretrukne måde at modtage informationer på.

Du ved, hvordan man transformerer ustruktureret data til brugervenlig og struktureret data, ligesom du kender forskel på ”The Right Data” og ”Big Data”. The Right Data er hos os den ultimative løsning for at sikre vores kunder en forbedret BI rapportering. Det er en fordel, hvis du har erfaring med enten miljø & energi, pharma, industri eller føde- og drikkevarer.

Du vil sammen med vores kunder afklare de driftsmæssige behov og derefter designe, udvikle og implementere løsninger i en tæt dialog med kunden. Det er dit personlige præg som datanørd, der sætter barren, og dig der skaber udviklingen med nødvendige og meningsfulde sammenligninger og visualiseringer, for at kunden har et brugerinterface, der gør netop deres hverdag lettere.

Om dig
Det er vigtigt, at du udtrykker dig omhyggeligt i din kommunikation med både kolleger, kunder og leverandører. For at sikre et højt fagligt niveau må du nødvendigvis arbejde systematisk og struktureret med alle dine opgaver. Derudover er du holdspiller og en vellidt kollega, som forstår vigtigheden af at sparre og dele ud af værdifuld viden.

Ønsket baggrund
• Du er mester i algoritmer og behersker teknikken at kode
• Du har en baggrund som BI-konsulent
• Du er Datalog, Computer Science and Engineering eller en anden relevant uddannelse
• Du har erfaring med Microsoft SQL-server, SSIS, SSAS, SSRS
• Du har kendskab til BI front-end som Excel Services, TARGIT, IBM Cognos eller andre applikationer
• Du er logisk og analytisk og har flair for formidling
• Du brænder igennem med Data Crunching

Du har erfaring med Data management og kendskab til flere discipliner som Datamodellering og opbygning af Data Warehouses, ligesom du i din professionelle karriere som BI konsulent har arbejdet med et bredt spænd af opgaver indenfor Data Engineering.

Hvad kan vi tilbyde dig?
Du bliver en del af et velfungerende team, som glæder sig til at byde dig velkommen. Du får et personligt tilpasset onboarding program, der understøtter at du som ny medarbejderkan udføre dit job med succes.

Hos Picca bestræber vi os på at have branchens bedste udviklingsmiljø, og vi prioriterer din udvikling højt. Med fokus på robuste automationsløsninger sikrer vi vores medarbejdere de bedste forudsætninger for både faglig og personlig udvikling i en virksomhed i vækst.

Du vil opleve en organisation med korte beslutningsveje, en nærværende ledelse der går op i din trivsel, og et team af veluddannede kollegaer, som du kan sparre med.

Du tilbydes en konkurrencedygtig lønpakke, fleksibel pensionsordning og sundhedssikring.

Vi har frokostordning og du har mulighed for at deltage i skiture, løb, gaming-aftener og andre sociale arrangementer.

Praktiske oplysninger
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Projektchef, Jan Skovsgaard Jørgensen, på telefon +45 29 10 90 17 / mail [email protected].

Ansøgningsfrist: hurtigst muligt.

Om Picca
Picca Automation udvikler automationsløsninger til produktion og procesanlæg. Picca Automation har siden stiftelsen i 1988 arbejdet for en lang række kunder indenfor områderne miljø & energi, pharma, industri samt føde- og drikkevarer. Du kan læse mere om Picca her.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Kontaktperson: Jan Skovsgaard Jørgensen

Tlf.: +45 29 10 90 17

Mail: [email protected]

Lokation: Tilstedvej 73, 7700 Thisted

Stilling: Business Intelligence Architect

 

Kontakt

Du skal indtaste et navn
Du skal indtaste en korrekt e-mail adresse
Du skal indtaste en besked

Tak for din mail. Vi vil vende tilbage til dig snarest muligt.

[email protected]

Gladsaxevej 382
2860 Søborg

+45 39 53 73 00

Frichsvej 21
8600 Silkeborg

+45 87 20 14 00

Nr. Viumvej 2
6920 Videbæk

+45 97 19 45 00

Tilstedvej 73 (P4, dør 13)
7700 Thisted

+45 96 17 80 00

Alsvej 21
8940 Randers SV

+45 70 70 71 40

CVR-nr.: 19256707