Cookie og persondatapolitik

Dette website anvender cookies til at identificere trafikken på vores website. Ved besøg på Piccas hjemmeside accepterer du nedenstående politik om cookies.

Din datasikkerhed
Her har vi samlet relevante informationer om cookies og vores persondatapolitik. Kontakt os, hvis du har spørgsmål i den forbindelse.

Vi er den dataansvarlige – hvordan kontakter du os?
Picca A/S er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi modtager om dig. Du finder vores kontaktoplysninger nedenfor.

Picca Automation A/S
Gladsaxevej 382
2860 Søborg
Telefon: +45 39 53 73 00
CVR-nr.: 19256707
E-mail: info@picca.dk

Accept af cookies
Dette website anvender teknisk nødvendige cookies for at siden fungerer og Google Analytics til analyse af brugeradfærd. Du kan til enhver tid tilbagekalde din accept.

Cookiepolitik
Ved accept af cookies på vores hjemmeside picca.dk registrerer vi, hvilke sider der er besøgt, hvornår, og hvilken browser der er anvendt. Oplysningerne anvendes i forbindelse med afvikling af driften samt til udarbejdelse af statistik, som blandt andet kan bruges til at forbedre opbygningen af vores hjemmeside.

Ved at benytte picca.dk giver du samtykke til, at Picca Automation A/S benytter cookies som beskrevet, medmindre du med dine browserindstillinger har fravalgt cookies. Hvis du ikke har fravalgt cookies på tidspunktet for afgivelse af samtykke, kan du tilbagetrække samtykket ved enten at blokere cookies i din webbrowser eller trække dit samtykke tilbage.

Flere oplysninger om, hvordan du kan blokere og slette cookies
Cookies er små tekstfiler, som vi på vores hjemmeside kan anbringe på din computers harddisk, smartphone eller andet elektronisk udstyr. Ordet "cookies" betyder i denne politik og i samtykket dog også andre former for automatisk dataindsamling. Ordet "cookies" omfatter også oplysninger om MAC-adresse og andre oplysninger om dit device. Cookies kan både blive benyttet af Picca Automation A/S og af tredjeparter.

Hvis du ikke ønsker, at vi sætter eller læser cookies på dit udstyr, så har du til enhver tid mulighed for at fravælge cookies i din webbrowser, hvor du kan vælge, hvilke cookies der skal tillades, blokeres eller slettes. Hvordan du gør det afhænger af, hvilken browser du anvender. Husk, at benytter du flere browsere, skal du slette cookies i dem alle. Du skal som bruger være opmærksom på, at vores hjemmeside ikke vil fungere 100% optimalt, hvis du sletter eller blokerer cookies.

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg og gemme oplysninger om din færden på hjemmesiden. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornys efter hvert besøg. Hvis du vil læse mere om cookies, og om hvordan du evt. kan blokere dem, kan du få nærmere information på www.minecookies.org.

 

Persondatapolitik

Hvor dine personoplysninger stammer fra:
Når du udfylder vores kontaktformular indsamler vi dit Navn og Email adresse

Opbevaring af dine personoplysninger:
Vi opbevarer dine personoplysninger i 6 måneder.

Dine rettigheder
Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig.

Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte os.

Ret til at se oplysninger (indsigtsret)
Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.

Ret til berigtigelse (rettelse)
Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.

Ret til sletning
I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.

Ret til begrænsning af behandling
Du har visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

Ret til indsigelse
Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores eller lovlige behandling af dine personoplysninger.

Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.

Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet)
Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

Klage til Datatilsynet
Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

Dokumentoplysning
Dette er 1. version af Picca Automation A/S persondatapolitik udarbejdet 5. maj 2020.

Kontakt

Du skal indtaste et navn
Du skal indtaste en korrekt e-mail adresse
Du skal indtaste en besked

Tak for din mail. Vi vil vende tilbage til dig snarest muligt.

info@picca.dk

Gladsaxevej 382
2860 Søborg

+45 39 53 73 00

Frichsvej 21
8600 Silkeborg

+45 87 20 14 00

Nr. Viumvej 2
6920 Videbæk

+45 97 19 45 00

Tilstedvej 73
7700 Thisted

+45 29 10 90 17

CVR-nr.: 19256707